Loading...

Dupa cum am amintit si intr-o postare anterioara, motivele pentru care plecam in aceasta aventura sunt dintre cele mai variate, de aceea exista o multime de combinatii pe care le putem face.
Pentru a simplifica putin alegerea destinatiilor, va ofer mai jos o lista cu stopurile posibile dar si cele mai indragite locatii.

Asia – puteti alege sa petreceti cateva zile intr-unul din urmatoarele orase: Hong Kong, Shanghai, Tokyo, Singapore, Denpasar si Bangkok, acesta din urma fiind cel mai indragit sau o combinatie intre doua orase mai sus mentionate.

Emirate – este posibil un stop in Dubai

Africa – putem face o combinatie cu Johannesburg (daca alegeti sa petreceti cateva zile nu mai este posibil sa calatoriti si in Asia)

Australia – Sydney, Perth, Melbourne si Cairns
Cea mai solicitata combinatie este, zbor catre Sydney, dupa care alaturi de un grup organizat sau varianta cu zbor intern, masina inchiriata sau camper se merge catre Centrul Rosu al Australiei. Punctul de plecare pentru continuarea calatoriei este Cairns.

Noua Zeelanda – se zboara catre Auckland (in partea de Nord a insulei), dupa care majoritatea inchiriaza camper si trec pe partea sudica a indulei cu ferry de la Wellington catre Picton. Zborul care urmatoarea destinatie se face din Christchurch.

Pacific – cele mai vizitate insule sunt Cook Island, Fiji, Tahiti, Moorea si Bora Bora.

S.U.A – Hawaii, dupa care pe cursa directa zburati catre Los Angeles. Aici fie ramaneti pe coasta vestica, si faceti un tur sau traversati intreaga tara (aici recomand varianta cu trenul) catre coasta estica si din New York aveti zbor mai departe catre Germania.

America de Sud – Combinatia cu America de sud este recomandata doar daca nu doriti sa aveti o oprire in Pacific. Vestea buna este ca se pot face diverse combinatii intre America de Sud si America de Nord.

Aceste opriri sunt posibile pe rutele puse la dispozitie de compania Qantas (compania nationala a Australiei) si Air New Zealand. Daca optati pentru o varianta One World sau Star Alliance, combinatiile sunt mult mai diverse, dar aceste variante sunt mai scumpe.

In postarile viitoare voi face o scurta prezentare a fiecarei destinatii cu avantajele si dezavantajele acestora. De asemenea voi incerca sa prezint si niste combinatii de zbor posibile si preturile acestora.

By | 2018-04-17T15:18:19+02:00 februarie 23rd, 2018|Round the World|0 Comments

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.