Loading...

Perioadele din an recomandate pentru o vacanta in Mauritius:

Pentru fiecare perioada a anului exista zone in care poti calatori si poti avea parte de activitati unice. Mauritius se bucura de o vreme calduroasa pe parcursul intregului an.

Daca iti pui in bagaj ochelarii de soare si costumul de baie, in orice parte a anului…sigur nu vei face nici o greseala.

Mauritius se bucura de o clima tropicala, anotimpurile sunt inversate fata de ale noastre, cand la noi este vara in Mauritius este iarna…dar bineanteles ca nu se poate vorbi de o iarna asemanatoare cu cea de la noi, temperaturile scad undeva la 25 de grade.

Singura diferenta dintre iarna si vara este ca pe timpul verii sunt mult mai multe zile ploiaose.

Iarna in Mauritius

In lunile de iarna (mai pana in octombrie) sunt aproximativ 25 de grade desi in august temperatura poate ajunge la 22 de grade.

In aceasta perioada, ploile sunt destul de rare.

Vara in Mauritius

Aceasta se desfasoara intre lunile Noiembrie si Martie si sunt mult mai multe zile ploioase, poate exista chiar ciclon.

Eu am fost norocoasa unei astfel de experiente si pot spune, ca perioada ploioasa nu este impediment pentru a evita aceasta perioada a anului.

Din contra au fost valuri mari (ceea ce mie imi place foarte mult), cerul era mai acoperit (nu m-am bucurat prea mult de apusurile de soare…asta a fost partea mai neplacuta) si cand ti se parea ca este deja prea cald, venea bruc o ploaie de 2 minute care te racorea.

Perioada perfecta pentru o calatorie in Mauritius este intre lunile aprilie pana in octombrie – coasta de nord si vest si din noiembrie pana in martie toate celelalte zone ale insulei

Obiective turistice

Hoteluri in Mauritius

By | 2018-05-10T12:32:17+02:00 martie 23rd, 2018|Jurnal de Calatorie, Mauritius|0 Comments

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.