Loading...

Nu este obligatoriu dar trebuie sa stii ca este posibil…

Singurul lucru pe care trebuie sa il iei in calcul in organizarea acestei calatorii, este faptul ca trebuie sa treci o singura data (dar poti avea pana la maxim 4 opriri) pe un continent si sa calatoresti intr-o singura directie, ori de la vest la est ori invers.

Fiecare dintre noi ne dorim sa vedem in lume, lucrurile care ne pasioneaza, sa ne imbogatim mintea si sufletul. Dorintele si scopurile acestei calatorii sunt foarte diverse si depind de personalitatea fiecaruia.

Poate iti doresti sa faci aceasta calatorie deoarece vrei sa descoperi dieferite culturi , sa faci un tur al celor mai frumoase plaje din lume, sa descoperi natura in toata splendoarea si diversitatea ei, sa faci cunostinta cu lumea subacvatica, sa mergi la shopping si lista poate continua, toate acestea sunt posibile, doar trebuie sa iei in considerare faptul ca nici agentul de turism (daca faci rezervare intr-o agentie) sau calculatorul (daca faci online) nu iti pot recunoaste dorintele tale, de aceea trebuie sa ii explici foarte concret ce iti doresti ca sa stie ce iti poate oferi ca o prima varianta.

Cea mai importanta parte in planificarea acestei aventuri este scopul acestei vacante, dupa care intervin toate celelalte precum: planificarea timpului, preferinta pentru mijloacele de transport in destinatie, tipul de cazare dorit, posibilitatea inscrierii intr-un grup organizat  si nu in cele din urma bugetul.

Pe parcursul activitatii mele in acest domeniu am adus un argument foarte important, zic eu, in fata clientilor (ma rog clienti erau la prima aparitie dupa care majoritatea deveneau cel putin amici). Aproape de fiecare data cand ii vedeam ca nu sunt pe deplin incantati cu achizitia ce urmau sa o faca, le recomandam sa amane rezervarea sau sa gasim impreuna o alta varianta, care i-ar face pe deplin fericiti. Faceam aceasta afirmatie pentru ca altfel exista riscul sa nu se bucure de aceasta experienta deoarece tot timpul incercau, sa gaseasca puncte slabe, pentru a-si demonstra, inconstient,  ca au avut dreptate in momentul achizitionarii pachetului turistic, cand aveau indoieli.

Orice vacanta poate devenii o experienta greu de egalat, dar pentru aceasta exista o regula foarte importanta, sa iti cunosti scopul…mijloacele le gasim impreuna ☺

By | 2018-04-17T15:18:24+02:00 februarie 21st, 2018|Round the World|0 Comments

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.